Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Over ons

Over Renault Herbers

Profiel

Op 12 April 1976 start Gerhard Herbers een Garage & Schadeherstelbedrijf in Ter Apelkanaal. Na enkele jaren komt daar het sub-dealerschap van Renault bij.  Gedurende al die jaren zijn wij trouw gebleven aan Renault. Samen met zoon Bjorn Herbers werd er medio 2005 de overstap gemaakt naar het Officieel erkend reparateur schap van Renault.

Hierop zijn wij in 2013 begonnen veelal te specialiseren in het verkopen van erg jonge auto’s van een half jaar tot 2 jaar oud dit tegen de beste voorwaarden & scherpste prijzen! Zoekt u een auto maar hebben wij deze niet op voorraad? Dan gaan wij graag voor u opzoek naar uw gewenste auto! Medio 2014 heeft zoon Bjorn Herbers het bedrijf overgenomen van Gerhard Herbers welke tevens nog elke dag aanwezig is om het transport en dergelijke zaken te verzorgen. Wij noemen ons dan ook graag een familiebedrijf waar de
service van de klant hoog in het vaandel staat.

Verkoop

Voor de verkoop kunt u terecht bij Justin, Bjorn en Gerhard Herbers. Zij maken u een offerte op maat. In onze nieuwe moderne showroom hebben wij voor u altijd een ruim assortiment nieuwe en gebruikte auto’s.

U kunt onze occasions ook online bekijken. Uiteraard bent u tijdens de openingstijden welkom, maar daarnaast kunt u altijd een afspraak maken op een ander tijdstip.

DSCF1968

Receptie

Wij hanteren de standaard all-in prijzen van Renault. Zo weet U altijd van te voren wat de kosten voor
bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt zijn. Bel of mail ons voor een prijsopgave. Tevens verlenen wij hulp in geval van pech of andere technische reden van stilstand 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0599-412672.

Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met Renault Route Service 0800-0303.

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur. Onze monteurs zijn dan ook volledig
opgeleid door Renault. Onze elektronica specialist is Bert Oudman. Daarnaast staan Niek Hofkamp en Johan Potze voor u klaar ! Tevens doen wij ook al het onderhoud van andere merken van apk keuring tot motorrevisie.

DSCF1965