Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Acties

Tijdelijk onze uitvoerige Airco-Check voor slechts € 10,-

Om het rijplezier in uw Renault optimaal te houden is een goed werkende airco van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in de auto, ook laat de airco u genieten van de frisse lucht in uw Renault.We voeren deze controle nu tijdelijk ook voor slechts € 10,-

Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Renault een periodiekeRenault-dealer uitgevoerde servicebeurt verdient:

Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Servicebeurt controleert uw Renault-dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voert uw Renault-dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

Werking

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Renault heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken, wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige reiniging of servicebeurt.

Hygiëne

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de Airco Servicebeurt wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

Renault heeft verschillende Airco Service pakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Renault dat u rijdt is er altijd een pakket geschikt om uw airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.