Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Acties

intro-visual-desktop-airco

Om het rijplezier in uw Renault optimaal te houden is een goed werkende airco van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in de auto, ook laat de airco u genieten van de frisse lucht in uw Renault.

Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Renault een periodiekeRenault-dealer uitgevoerde servicebeurt verdient:

Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Servicebeurt controleert uw Renault-dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voert uw Renault-dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

Werking

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Renault heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken, wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige reiniging of servicebeurt.

Hygiëne

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de Airco Servicebeurt wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

Renault heeft verschillende Airco Service pakketten ontwikkeld, met landelijk geldendeAll-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Renault dat u rijdt is er altijd een pakket geschikt om uw airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.

Gratis Airco Check

Controle van de temperatuur van de gekoelde lucht en de werking van de airco.

Airco Reiniging
van € 39,- voor € 29,-

–  Controleren werking en temperatuur
–  Visuele controle staat van leidingen
–  Reiniging (desinfecteren)
–  Optioneel pollenfilter vervangen

Airco Servicebeurt
voor € 139,- *

–  Koudemiddel vervangen
–  Compressorolie bijvullen
–  Lek test uitvoeren van het hele
systeem d.m.v. contrastvloeistof
–  Optioneel pollenfilter vervangen